Veilig internetbankieren

DHB Bank doet er alles aan om internetbankieren voor u veilig te maken.

DHB Bank zal nooit telefonisch of per e-mail om uw pincode of andere persoonlijke wachtwoorden vragen. Wordt u hier toch om gevraagd, geef uw codes dan niet af en doe een melding aan onze Helpdesk te bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:15 uur of via e-mail. Verstrek nooit uw gebruikersnaam en wachtwoord aan derden. Doet u dit toch, dan kan DHB Bank niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel misbruik hiervan.

Controleer altijd het adres boven in de adresbalk van uw browser. Deze moet beginnen met: https://netbanking.dhbbank.com

Indien u inlogt op bovenstaand adres, wordt er een beveiligde verbinding met DHB Bank tot stand gebracht. Alle gegevens die vervolgens tussen u en DHB Bank worden uitgewisseld, zijn daardoor onleesbaar voor derden. Voor deze beveiligde verbinding wordt gebruik gemaakt van Secure Socket Layer (SSL). Dit is een beveiligingstechniek die ervoor zorgt dat alle gegevens tussen uw computer en de bankcomputer versleuteld worden.

Zodra een SSL-verbinding tot stand wordt gebracht, verschijnt er rechtsonder in uw browser een gesloten hangslotje. Staat er een ander adres in de adresbalk van uw browser, log dan nooit in, u heeft dan geen beveiligde verbinding met DHB Bank. In dat geval staat er ook geen hangslotje op de pagina.
Op www.veiligbankieren.nl vindt u uitgebreide informatie over veilig bankieren.