Solidextra Depositorekening

Wilt u een depositospaarrekening met een aantrekkelijke vaste basis rentepercentage, maar óók profiteren van een eventuele stijgende marktrente? Dat kan nu, met de Solidextra Depositorekening maakt u kans op meer!

Gegarandeerde basisrente met kans op meer…
De rente van de Solidextra Depositorekening bestaat uit een gegarandeerde vaste basis rentepercentage voor de gehele looptijd. Dit basis rentepercentage wordt op de laatste werkdag van elk kwartaal vergeleken met de 3-maands Euribor rente (=referentierente) vermeerderd met een bonusopslag. Ook de bonusopslag is een vaste rente die vooraf bekend is en voor de gehele looptijd vaststaat.

De actuele rentepercentages en saldoklassen kunt u vinden op saldoklassen en rentetarieven.
     
Wanneer de referentierente (3-maands Euribor rente) vermeerderd met de bonusopslag hoger is dan het basis rentepercentage, dan geldt voor het eerstvolgende kwartaal als rente voor uw spaartegoed de referentierente plus bonusopslag.

Als de referentierente vermeerderd met de bonusopslag lager is dan het basisrentepercentage, dan geldt voor het eerstvolgende kwartaal het basis rentepercentage. U bent dus altijd verzekerd van een vaste aantrekkelijke rente met kans op meer!

Klik hier voor een uitgebreid rekenvoorbeeld van de Solidextra Depositorekening.  Actuele en historische gegevens van de 3-maands Euribor kunt u volgen via nl.euribor-rates.eu. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen

Kenmerken Solidextra Depositorekening:
  • Rente kan per kwartaal worden verhoogd gedurende de gehele looptijd
  • Verschillende looptijden vanaf 2 jaar tot 5 jaar
  • Rente-uitkering jaarlijks
  • Geen openingskosten
  • Zelf direct online te openen
Let u er wel op dat de Solidextra Depositorekening gekoppeld dient te zijn aan een bestaande DHB VoorSpoed- of een DHB S@veOnlinerekening.

Direct een Solidextra Depositorekening openen?
De Solidextra Depositorekening is eenvoudig online te openen als u gebruik maakt van DHB Net Banking.
Beschikt u reeds over een DHB VoorSpoedrekening en maakt u geen gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier.

Een voortijdige beëindiging van een depositorekening is niet mogelijk, tenzij hiervoor door het management van DHB Bank toestemming is verleend. Voor het voortijdig beëindigen van de depositorekening kan DHB Bank een boete in rekening  brengen.
 

Nu een DHB S@veOnlinerekening aanvragen