Nu sparen bij DHB Bank
De toekomst in eigen hand
Wat staat er allemaal op uw wensenlijstje? Misschien een studie voor de kinderen, een nieuwe keuken of extra geld als aanvulling op uw eerste hypotheek. Sparen is vaak het devies!  

DHB Net Banking
Op ieder moment en overal!
DHB Net Banking is de makkelijkste weg om uw bankzaken te regelen. In één oogopslag ziet u van al uw rekeningen het actuele saldo en uw transactiegegevens. Bovendien kunt u ook overschrijvingen uitvoeren. Dankzij DHB Net Banking service hebt u dag en nacht toegang tot uw betaal- en/of spaarrekening, waar u zich ook bevindt. 

Donatie aan Artsen zonder Grenzen

Bij DHB Bank willen wij graag bijdragen aan het milieu. Hiervoor streven wij om in een paperless werkomgeving te werken. In aansluiting hierop zenden wij sinds enkele jaren digitale nieuwjaarskaarten in plaats van afgedrukte kaarten.

Zoals in de voorgaande jaren hebben wij de bespaarde kosten dit jaar ook gedoneerd aan Artsen zonder Grenzen; een organisatie die medische hulp biedt aan mensen die dit hard nodig hebben. Met dit bericht willen wij eveneens Artsen zonder Grenzen danken voor het zenden van deze poster.