DHB CombiSpaarrekening

De DHB CombiSpaarrekening heeft een aantrekkelijke, variabele rentevergoeding en dezelfde kenmerken van een dagelijks opvraagbare spaarrekening, met het verschil dat opnames alleen toegestaan ​​zijn met een aankondigingstermijn.

De DHB CombiSpaarrekening is er in drie varianten:

  • DHB CombiSpaarrekening 33: u kondigt uw geldopname 33 dagen van tevoren aan
  • DHB CombiSpaarrekening 66: u kondigt uw geldopname 66 dagen van tevoren aan
  • DHB CombiSpaarrekening 99: u kondigt uw geldopname 99 dagen van tevoren aan

Hogere rente voor uw spaargeld;
Met de DHB CombiSpaarrekening zet u uw geld niet voor langere tijd vast, maar plant u bewust uw geldopnames. DHB CombiSpaarrekening is geen deposito, er geldt dus geen vaste looptijd of vaste rente. U bepaalt zelf uw rentevoordeel door de gewenste aankondigingstermijn te kiezen. Hoe langer de aankondigingstermijn hoe hoger de rente. Tevens kunt u alle varianten naast elkaar gebruiken door meerdere rekeningen te openen.

Uw stortingen komen niet automatisch vrij. Als u (een deel van) uw spaartegoed wilt opnemen, voert u uw opdracht zelf in via DHB Net Banking. Het bedrag wordt op het uitvoerdatum overgemaakt naar de door u gekozen tegenrekening of DHB S@veOnlinerekening.
De aankondigingstermijn van 33, 66 of 99 dagen gaat in op de dag nadat u de opdracht heeft opgegeven. Het is tevens mogelijk om meerdere opdrachten voor opname tegelijk klaar te zetten voor in de toekomst. Uw saldo dient wel toereikend te zijn. Uw spaargeld opnemen zonder tijdige aankondiging is niet mogelijk. Daarnaast kunt u een verzonden opdracht voor geldopname niet wijzigen. U kunt wel de opdracht intrekken en een nieuwe opdracht opgeven. Mocht het saldo op de DHB CombiSpaarrekening lager zijn dan €500, zal de DHB CombiSpaarrekening automatisch worden opgeheven. Het bedrag met de opgebouwde rente wordt dan automatisch overgeboekt naar uw tegenrekening.

Kenmerken DHB CombiSpaarrekening:
File:Blue check.png Geen openingskosten 
File:Blue check.png Geen opnamekosten
File:Blue check.png Geld storten kan op ieder moment
File:Blue check.png Is geen depositorekening
File:Blue check.png Uw storting komt niet automatisch vrij, u dient dit 33, 66 of 99 dagen van te voren op te geven
File:Blue check.png Minimale inleg is €500,-
File:Blue check.png Maximum bedrag per inleg is €100.000,-
File:Blue check.png De opgebouwde rente kan op de DHB CombiSpaarrekening of op de tegenrekening geboekt worden  

De actuele rentepercentages en saldoklassen kunt u vinden op saldoklassen en rentetarieven. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen.
 

Hoe opent u een DHB CombiSpaarrekening?
U kunt een DHB CombiSpaarrekening alleen openen als u een DHB S@veOnlinerekening bij ons heeft lopen. Bent u nog geen klant bij DHB Bank? Dan dient u eerst een DHB S@veOnlinerekening te openen. Dat kan via deze link: Aanvraag voor DHB S@veOnlinerekening.

Als u al een DHB S@veOnlinerekening hebt, kunt u eenvoudig online een DHB CombiSpaarrekening openen.