DHB MaxiSpaarrekening

Wilt u zekerheid op korte of lange termijn en zelf uw depositorekening openen en beheren? Dan is de DHB MaxiSpaarrekening iets voor u.

De DHB MaxiSpaarrekening is een internetdepositorekening variërend van 3 maanden tot 5 jaar. U berekent, opent en beheert uw rekening zelf direct via uw inlogpagina. U kunt kiezen welke looptijd u wilt en wanneer u de rente wilt ontvangen.

Rentetarieven DHB MaxiSpaarrekening (geldig per 15 juni 2021)
(Minimale inleg €500; maximale inleg €500.000) 
 Looptijd  Rentetarief
 3 maanden  0.05%
 6 maanden  0.05%
 9 maanden  0.10%
 12 maanden  0.30%
 2 jaar  0.35%
 3 jaar  0.45%
 4 jaar  0.55%
 5 jaar  0.65%
Wijzigingen voorbehouden.

DHB MaxiSpaarrekening is gekoppeld aan een DHB VoorSpoedrekening met internettoegang of een DHB S@veOnlinerekening. De gekozen DHB rekening zal als uw DHB Tegenrekening worden geregistreerd. Bestaande DHB cliënten kunnen meteen de rekening zelf openen en beheren.
 
                                                                            Nu online een DHB MaxiSpaarrekening openen   
 
Bij het openen van uw rekening kunt u zelf aangeven wat u met uw rekening wenst te doen. Indien u uw keuze niet aangeeft, wordt uw DHB MaxiSpaarrekening automatisch opgeheven. Het hoofdbedrag samen met de opgebouwde rente zal overgemaakt worden naar de door u gekozen DHB Tegenrekening. Besluit u om uw rekening voort te zetten, dan kunt u dit voor de vervaldatum zelf online opgeven.

Daarnaast zal de rente, voor looptijden vanaf 2 jaar, jaarlijks uitgekeerd worden naar uw DHB Tegenrekening. Voor kortere looptijden dan 2 jaar vindt de rente-uitkering naar uw DHB Tegenrekening aan het einde van de looptijd plaats.

Een voortijdige beëindiging van een depositorekening is niet mogelijk, tenzij hiervoor door het management van DHB Bank toestemming is verleend. Voor het voortijdig beëindigen van de depositorekening kan DHB Bank een boete in rekening brengen.

Kenmerken DHB MaxiSpaarrekening:
  • Rentetarieven zijn effectief op jaarbasis, over het gehele saldo tot maximaal €500.000
  • Minimale inleg is €500 en maximaal €500.000
  • Jaarlijkse rente-uitkering naar uw DHB Tegenrekening*
  • Vaste rente gedurende looptijd
  • Verschillende looptijden vanaf 3 maanden tot 5 jaar
  • Zelf direct online te openen en te beheren
  • Geen openingskosten
  • Automatische opheffing van uw deposito aan het einde van de looptijd
Relevante documenten:
of