DHB MaxiSpaarrekening

Wilt u zekerheid op korte of lange termijn en zelf uw depositorekening openen en beheren? Dan is de DHB MaxiSpaarrekening iets voor u.

De DHB MaxiSpaarrekening is een internetdepositorekening variërend van 3 maanden tot 5 jaar. U berekent, opent en beheert uw rekening zelf direct via uw inlogpagina.

De actuele rentepercentages en saldoklassen kunt u vinden op saldoklassen en rentetarieven

DHB MaxiSpaarrekening is gekoppeld aan een DHB S@veOnlinerekening. De DHB rekening zal als uw DHB tegenrekening worden geregistreerd. Bestaande DHB cliënten kunnen meteen de rekening zelf openen. Daarnaast zal de rente, voor looptijden vanaf 2 jaar, jaarlijks uitgekeerd worden naar uw DHB S@veOnlinerekening. Voor kortere looptijden dan 2 jaar vindt de rente-uitkering naar uw DHB S@veOnlinerekening aan het einde van de looptijd plaats.
                                                                           
Op de vervaldatum wordt uw DHB MaxiSpaarrekening automatisch opgeheven. Het hoofdbedrag samen met de opgebouwde rente zal overgemaakt worden naar de DHB Tegenrekening. Besluit u om uw rekening voort te zetten, dan kunt u dit voor de vervaldatum zelf online opgeven.

Een voortijdige beëindiging van een depositorekening is niet mogelijk, tenzij hiervoor door het management van DHB Bank toestemming is verleend. Voor het voortijdig beëindigen van de depositorekening kan DHB Bank een boete  in rekening brengen.

Kenmerken DHB MaxiSpaarrekening:
  • Minimale inleg is €500 en maximaal €500.000
  • Jaarlijkse rente-uitkering naar uw DHB S@veOnlinerekening
  • Vaste rente gedurende looptijd
  • Verschillende looptijden vanaf 3 maanden tot 5 jaar
  • Zelf direct online te openen
  • Geen openingskosten
  • Automatische opheffing van uw deposito aan het einde van de looptijd
 Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen
 

Nu een DHB MaxiSpaarrekening openen