DHB Depositorekening

Houdt u er rekening mee dat u alleen een DHB Depositorekening kunt openen als u reeds over een DHB VoorSpoedrekening beschikt.

Bent u nog geen klant bij ons? Vraag dan eerst een DHB S@veOnlinerekening aan. Vervolgens kunt u een Solidextra Depositorekening of een DHB MaxiSpaarrekening openen.

DHB Depositorekening opent u voor een looptijd, variërend van 3 maanden tot 5 jaar. De rente staat gedurende de gehele periode vast. U kunt dus precies uitrekenen wat u aan het einde van de looptijd heeft opgebouwd. Voor looptijden vanaf 2 jaar zal de rente jaarlijks uitgekeerd worden naar uw DHB VoorSpoedrekening. Voor kortere looptijden dan 2 jaar vindt de rente-uitkering naar uw DHB VoorSpoedrekening aan het einde van de looptijd plaats. Bovendien zal aan het einde van de looptijd uw deposito automatisch worden opgeheven. Het hoofdbedrag samen met de opgebouwde rente zal overgemaakt worden naar de DHB VoorSpoedrekening. 

De actuele rentepercentages en saldoklassen kunt u vinden op saldoklassen en rentetarieven. 

Een voortijdige beëindiging van een depositorekening is niet mogelijk, tenzij hiervoor door het management van DHB Bank toestemming is verleend. Voor het voortijdig beëindigen van de depositorekening kan DHB Bank een boete in rekening brengen.

Kenmerken DHB Depositorekening:
File:Blue check.png Minimale inleg is €500,- 
File:Blue check.png Het maximale bedrag dat u in totaal mag inleggen is €500.000,- 
File:Blue check.png Jaarlijkse rente-uitkering naar uw DHB VoorSpoedrekening
File:Blue check.png Vaste rente gedurende looptijd
File:Blue check.png Verschillende looptijden vanaf 3 maanden tot 5 jaar
File:Blue check.png Geen openingskosten
File:Blue check.png Automatische opheffing van uw deposito aan het einde van de looptijd

Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen