DHB Depositorekening

Wilt u een hogere rente en zekerheid over uw spaaropbrengst? Dan is de DHB Depositorekening echt iets voor u.

U opent deze rekening voor een looptijd, variërend van 3 maanden tot 5 jaar. De aantrekkelijke rente staat gedurende de gehele periode vast. U kunt dus precies uitrekenen wat u aan het einde van de looptijd heeft opgebouwd.  

De actuele rentepercentages en saldoklassen kunt u vinden op saldoklassen en rentetarieven. 

Houdt u er rekening mee dat u alleen een DHB Depositorekening kunt openen als u reeds over een DHB Voorspoedrekening beschikt. Houdt u geen rekening bij ons aan en u wilt een spaardeposito openen? Dan dient u eerst een DHB S@veOnlinerekening te openen om vervolgens een DHB MaxiSpaarrekening te kunnen openen. DHB MaxiSpaarrekening is een internetdepositorekening variërend van 3 maanden tot 5 jaar.

 

Daarnaast zal de rente, voor looptijden vanaf 2 jaar, jaarlijks uitgekeerd worden naar uw DHB VoorSpoedrekening. Voor kortere looptijden dan 2 jaar vindt de rente-uitkering naar uw DHB VoorSpoedrekening aan het einde van de looptijd plaats. Bovendien zal aan het einde van de looptijd uw deposito automatisch worden opgeheven. Het hoofdbedrag samen met de opgebouwde rente zal overgemaakt worden naar de DHB VoorSpoedrekening. 


Een voortijdige beëindiging van een depositorekening is niet mogelijk, tenzij hiervoor door het management van DHB Bank toestemming is verleend. Voor het voortijdig beëindigen van de depositorekening kan DHB Bank een boete in rekening brengen.

Kenmerken DHB Depositorekening:
  • Minimale inleg is €500,-
  • Het maximale bedrag dat u in totaal mag inleggen is €500.000,-
  • Jaarlijkse rente-uitkering naar uw DHB VoorSpoedrekening
  • Vaste rente gedurende looptijd
  • Verschillende looptijden vanaf 3 maanden tot 5 jaar
  • Geen openingskosten
  • Automatische opheffing van uw deposito aan het einde van de looptijd
 Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen 

 

Nu een DHB Depositorekening aanvragen