DHB Bank in tijden van corona
 
Omdat de corona-uitbraak een buitengewoon grote omvang heeft bereikt, willen wij u informeren dat wij alle mogelijke maatregelen nemen om enerzijds de continuïteit van onze dienstverlening aan u en anderzijds de veiligheid van ons personeel te garanderen.
Voor nieuwe aanvragen en wijzigingen houd u er rekening mee dat er mogelijk een langere verwerkingstijd geldt.

Mogelijk duurt het ook langer dan normaal om ons telefonisch te bereiken. Daarom adviseren wij u per e-mail via info@dhbbank.com contact met ons op te nemen. Indien u ons toch wilt spreken en wij op dat moment telefonisch niet bereikbaar zijn, verzoeken wij u een voicemailbericht achter te laten. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug bellen.

Wij hopen op uw begrip en hopen van harte dat deze uitbraak binnenkort wereldwijd wordt ingeperkt.Nu sparen bij DHB Bank

Wat staat er allemaal op uw wensenlijstje? Misschien een studie voor de kinderen, een nieuwe keuken of extra geld als aanvulling op uw eerste hypotheek. Sparen is vaak het devies! 
Door nu al geld opzij te zetten, bijvoorbeeld maandelijks een klein bedrag, spaart u met de DHB spaarproducten ongemerkt een aanzienlijk kapitaal bij elkaar. 

Wij bieden u twee spaarvarianten:

  1. Spaarrekeningen:
  2. Deposito spaarrekeningen:


Bent u benieuwd naar de huidige spaarrentes?
Bekijk hier onze actuele rentetarieven van al onze DHB Spaarproducten in één overzicht.

Wilt u meer informatie of een aanvraagformulier thuisgestuurd krijgen?
Bel met onze Helpdesk op werkdagen van 09:00 tot 17:15 uur 0900-40 40 333 (lokaal tarief) of stuur een e-mail naar info@dhbbank.com.

Depositogarantiestelsel
Met betrekking tot de bescherming van deposito's neemt de DHB Bank deel aan het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank (DNB).

 

Heeft u hulp nodig?

Bel ons of stuur een e-mail:

  • 0900 40 40 333 (lokaal tarief)

    (ma-vrij: 9:00 - 17:15 uur)

  • info@dhbbank.com