Bekijk onze actiepagina

Welkomstactie

  • Profiteer van 2,85% spaarrente
  • Gegarandeerd voor de eerste zes maanden
  • Speciaal voor nieuwe klanten van DHB Bank
Start met sparen

Check onze rentes Zo wordt sparen wel heel aantrekkelijk

Op zoek naar een spaarbank waar je meer krijgt voor je geld? Dan zit je goed bij DHB Bank. Onze spaarrentes behoren tot de hoogste die je kunt krijgen. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw spaargeld? Bekijk het overzicht van onze spaarrekeningen en de bijbehorende rentes.

Bekijk spaarrentes

Je betrouwbare partner sinds 1992 DHB Bank N.V.

DHB Bank is een Nederlandse bank met het hoofdkantoor in Rotterdam. 
Bij DHB Bank is je spaargeld automatisch beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. 

Bij DHB Bank geloven we dat elke klant uniek is en speciale aandacht verdient. Service en klantgerichtheid zijn niet slechts woorden voor ons, ze vormen de kern van alles wat we doen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen, ongeacht je behoeften. Je tevredenheid is onze topprioriteit. Wij luisteren naar je vragen en behoeften. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om elke ervaring die je met ons hebt, positief te maken. Ben je klaar om het verschil van echte klantgerichtheid te ervaren? 
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat DHB Bank voor je kan betekenen.

Over DHB Bank

Een vraag?

Waar de een liever alles zelf online regelt, heeft de ander graag rechtstreeks contact. Bij DHB Bank spaar je zoals jij dat wilt. Daarom staan we je graag persoonlijk te woord als je vragen hebt.